European League - Ορεστιάδα

2012-06-21 15:04
   Είμαστε πλέον στο τελικό στάδιο του Euroleague στην Ορεστιάδα.. η φιλοξενία της Ορεστιάδας είναι απλα φανταστική.. όλοι οι άνθρωποι χωρίς καμία εξαίρεση..είναι μερικές φορές που λες..αυτή είναι η διαφορά μας από τους άλλους λαους..είμαστε μια οικογένεια..όταν είναι για την Ελλάδα (βγάζοντας τα πολιτικά κομμάτια)..πόσο υπέροχο είναι να αντιπροσωπεύεις το εθνόσημο με τη γαλανόλευκη στο στήθος και ακόμα πιο πολύ όταν σου δίνεται η ευκαιρία μπροστά σε όλους τους Έλληνες να το κάνεις...Νομιζω οτι είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ τιμή..
   Σήμερα παίζουμε ενάντια στην Ολλανδία, δύσκολη ομάδα, πιο έμπειρη.. φυσικά όμως θα πάμε για να διεκδικήσουμε τη νίκη..Ελπίζω να μας στηρίξετε όποιο και να είναι το αποτέλεσμα.. Αύριο η ομάδα αντιμετωπίζει το Ισραήλ μια ομάδα που θα πάμε αποκλειστικά και μόνο για τη νίκη.. Σάββατο στο τελευταίο παιχνίδι παίζουμε ενάντια στην Τσεχία. Επίσης μια ομάδα πιο σταθερή από εμάς αλλα δική μου γνώμη νομίζω οτι θα κάνουμε μια πολύ καλή έκπληξη έχοντας βοήθεια φυσικά από την στήριξη και τον ψυχισμό των Ελλήνων που θα έρθουν να μας δουν από κοντά...
  Ναι έχω πίστη και όνειρα για την εθνική μας ομάδα..πιστεύω οτι ξανά και σιγά σιγά θα είναι στις θέσεις που πρέπει να είναι . . .γιατί μιλάμε για την Ελλάδα, γιατί έχει αδικηθεί πολύ και γιατί πρέπει να έρθει και η δική της σειρά να μιλήσει...

  

European League - Ορεστιάδα

Μέσα από την Εθνική έρχεται η αναγνώριση

V.V. | 2012-10-17

Η Εθνική ομάδα πάντα θα είναι το μεγαλύτερο σκαλοπάτι και τιμή ενός αθλητή. Γιατί πολύ απλά στην Εθνική σε διαλέγουν δεν την διαλέγεις γιατί πρέπει πραγματικά να το αξίζεις... και να σαι σίγουρη Εύα ότι σου αξίζει!

καλή επιτυχία!

ΓΚ | 2012-06-23

Καλή επιτυχία σε όλες! Πραγματικά τα λόγια σου είναι πολύ εμπνευσμένα! Μακάρι όλοι να χαμε τέτοιον λόγο, ενωτικό αλλά όχι ακραίο. Σοβαρό αλλά και οραματικό ταυτόχρονα!

Περιμένουμε τα νέα σου σχόλια ανυπόμονα!

Και όσο μακρυά και να μαστε , πάντα οι ψυχές μας θα ναι μαζί σας!

Για μία Ελλάδα που αποδεικνύει ότι μπορεί και παλεύει. Που δεν παραιτείται ΠΟΤΕ!

Νέο σχόλιο